23. okt OnsdagsTalk om Astrologi

DKS Portræt Sorthvid - Kopi.jpg

Velkommen til OnsdagsTalk hos
YogaBeing. Et rum som er sat i verden med det formål at give os alle nye perspektiver på kroppen og sundhed. Hele efteråret inviterer vi en række debattører indenfor, som er specialister på deres felt, og som kan gøre os klogere på os selv og vores fantastiske kroppe.

Denne onsdag vil
Anjuska Petersen præsentere nogle af Skorpion-sæsonens højdepunkter, fortælle om dyrekredsen & horoskopets primære placeringer, samt give et indblik i, hvordan en astrologisk session kunne se ud.

Pris: 50,-
Tid: Onsdag d. 23. oktober kl. 19.00 - 21.00
Sted: YogaBeing Prinsesse Maries Allé 13, 1908 Frederiksberg
Tilmelding: på Mobile Pay 67390 (skriv TALK og dato for talken i emnefeltet).

Om Anjuska:
Anjuska arbejder til daglig som astrolog & intuitiv rådgiver og tilbyder igennem Det Kosmiske Selskab både undervisning til nysgerrige i Astrologiens forunderlige univers samt personlige sessioner enten som Tarotoplæg eller Astrologiske Samtale.

Anjuska er oprindeligt uddannet litterat fra KU, men besluttede i foråret, i kraft af sine snart 17 års erfaring med brug & fortolkning af astrologi, at opstarte Det Kosmiske Selskab; en inspiration- & undervisningsplatform, hvorfra hun underviser nysgerrige i, hvad astrologi er & hvordan den kan hjælpe os med at forstå os selv & andre bedre.
I øjeblikket har selskabet to grene: vejledning & undervisning.
Vejledningen udbydes som personlige sessioner, hvor hun med udgangspunkt i klientens horoskop eller tarotkortenes arketyper vejleder om udfordringer & styrker i dennes liv; hvor de står netop nu & hvad det/de næste skridt meget vel kunne være for at opnå den ønskede virkning eller retning.
Selskabets første undervisningstilbud er Astrologikurset "Kast Lys over Skyggen" for nybegyndere, der gerne vil have nogle værktøjer til selv at dykke ned i astrologien, afkode symbolerne & forstå, hvordan man griber en mere nuanceret læsning an.