Undervisere

Yogalærerne

Kirsten

Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt, hvad jeg har lært de sidste 35 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling. Når du er tilstede i din krop kan du få en pause fra tankerne. For mig ER yoga mindfulness- en fantastisk og enkel vej til at gøre dig fri af begrænsende indstillinger og vaner, så du kan leve livet mere fuldt.


Min store glæde er at se, hvordan mennesker, som har måttet leve med smerter og sygdomme, får det bedre, undertiden efter blot én timetime. Det er jo helt fantastisk. Jeg har udviklet særlige programmer for stress, nervesystem, hormonel ubalance, skuldre-nakke, lyske, hofte og rygsmerter. Hos mig får du præcise instruktioner, tryghed og en afslappet stemning med plads til et grin. Jeg har flest hensyntagende hold, hvor jeg har ekstra tid til at hjælpe den enkelte med justeringer af yoga stillingerne. ALLE er velkomne. Mit ønske er at hjælpe dig til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt til kroppens egne helbredende kræfter.

Jeg startede på min yogavej i 1984 hos Aase Kristensen, og fører som indehaver af Yoga Being hendes livsværk Kreativ Yoga videre. Siden 1996 har jeg været på årlige studieture i Indien, hvor jeg nu selv afholder Yoga og Ayurveda retreats om vinteren. Om sommeren kan du rejse på yogaferie med mig på ”yogaøen” Lesbos. 

Mail: kirsten@yogaworkshop.dk

Tlf: 30344003 fastnet, ikke sms

For rejser mm. se www.yogaworkshop.dk 

Anki

Sagt om Anki: ”Anki er en energisk og livsglad yogi, som med sin svenske accent fortryller dig lige fra du er trådt ind af døren og langt ud på dagen efter din 1,5 times yoga. Hun er lattermild og hendes energi flyder gavmildt ud af hende og ind i dig, der hvor du har allermest brug for den.


Anki er en dejlig kvinde med smukt rødt hår, svensk modersmål, højt humør og hun er springfuld af livsglæde. Hun ved, at livet er os givet for at det skal leves godt og det mærker man tydeligt. Måske hænger det sådan sammen, at Pippi Langstrømpe faktisk ikke var fiktion. Astrid Lindgren må have berettet om en sand ung svensk pige og nu er vi så heldige at hun arbejder hos os;-)


Kom forbi og oplev Ankis yoga: Indledende afspænding, skønne styrke- og strækøvelser for hele kroppen, som bliver fulgt op af hendes vise ord om øvelsen og kroppens funktioner. Anki ved rigtig meget om rigtig meget, og hun opsøger hele tiden ny viden, så det er ikke godt af vide, hvad hun kan berette om næste gang. Til slut runder hun af med 20 minutters afspænding for krop og sind. Her laver hun ofte en bodyscan, hvor du guides rundt i hele din krop fra top til tå eller hun tager dig med på eventyr til smukke skovsøer, varme sandstrande eller andre finurlige steder.

Yoga hos Anki er en fryd for både krop og sind!”

Wanda

Jeg har undervist i 43 år og har stor erfaring. Udover undervisning i yoga for alle har jeg i løbet af årene undervist i yoga for blinde, hofteopererede, ryglidelser, mor og barn, astmatikere, slankeyoga, øjenlidelser og yoga for de unge. Jeg lægger stor vægt på åndedræt i øvelserne. Jeg er meget glad for at undervise.


Malene

Malene ønsker, med sine yogaklasser, at skabe rum for både selvfordybelse og selvopløsning. I yogaen handler det, for Malene, ikke om at have det på en særlig måde, mere end det handler om evnen til at være med sig selv med netop den måde man nu har det på. En simpel væren til stede i sig selv, med præcis det kroppen byder på i dag, det være sig følelser, stemninger, fornemmelser osv. Så kom med alt hvad der er dig, og smelt ind i en rar atmosfære af nærvær og kærlig accept af præcis dem vi er!

Lotte

Er du klar til at opleve dyb ro og afspænding? Lottes undervisning og væsen er indbegrebet af mindfulness og nærvær. At være i rum med Lotte ER yoga. Ud over skolens to-årige yogalærer uddannelse har Lotte videreuddannet sig på en lang række kurser især indenfor yogaterapi. Hun er Yin yogalærer, børneyogalærer, arbejder med genoptræning i varmtvand og har specialiseret sig i yoga for stive kroppe, rygproblemer, MS og gigt.

Lottes egen vej ind i yogaen for 12 år siden var hendes egne store udfordringer med rygsøjlen, som forårsagede mange smerter, sygemeldinger og en forringet livskvalitet. Da hun oplevede, hvor stor forbedring yogaen gjorde, og at symptomerne stort set forsvandt, var valget ikke svært. Pædagog jobbet blev lagt på hylden og Lottes levevej er nu at undervise i Yoga. Vi er glade for at Lotte, ud over sit arbejde på Gigtskolen, har mulighed for at undervise hos Yoga Being en gang om ugen, mandag kl. 17.30. Hold også øje under events med Lottes kurser i Yin Yoga mm.

Sanne

Sanne siger: "Yoga handler for mig om at slippe tankerne fri fra alt det der skal gøres og huskes, at løsne stivhed og spændinger i kroppen og give opmærksomhed til åndedrættet. Det bedste er at mærke den frihed i krop og sind, der kan opstå, når man giver sig selv mulighed for en fast yoga praksis"

På Sannes hold er der progression undervejs og genkendelige elementer fra gang til gang, som også vil kunne laves derhjemme. Der er desuden plads til individuelle hensyn og en del af indholdet skifter løbende ligesom forløbet vil udvikle sig undervejs, alt efter hvad der viser sig at være brug for. Udgangspunktet er klassisk hathayoga med både styrke, puls, restorative elementer og afspænding. Alle kan være med og der gives alternative stillinger ved behov.

Inez

Inez fortæller:
Jeg har med stor glæde bygget ovenpå min uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet med den 2-årige uddannelse til Hatha Yoga lærer og yogaterapeut fra Kreativ Yogaskole v/Aase Kristensen og Kirsten Slots. 

Derudover har jeg taget min musikalske yogalærer-praksis til et nyt niveau med 200 timers Yoga Alliance godkendt uddannelse til Nada Yoga Teacher ved Nada Yoga School i Rishikesh, Indien, og har netop afsluttet min uddannelse til certificeret Vokal Lydterapeut og Lydhealer hos Githa Ben-David. 

For mere info, ring til Inez på 20881423 eller læs mere på www.inezyoga.dk

 

Therece

At undervise i yoga er for mig lig med samvær og selvforglemmelse – at opleve og nyde yogaen i fællesskab i en præstationsfri zone.

Jeg er god til at motivere og møde mennesket hvor de er. For mig er yogaen udviklende og forebyggende og med til at gøre såvel din krop som sind afbalanceret og glad.

For mere info kan du ringe eller skrive til Therece: 31240927 therecerasmussen@gmail.com

Mette; Kursussekretær

Spørgsmål vdr tilmelding og betaling

Mette holder styr på de mange yogahold, tilmeldinger og betalinger. Du er velkommen med spørgsmål herom på enten mail yogamette@gmail.com eller mobil: 20708281

dof