Undervisere

Yogalærerne

Kirsten

Yoga handler for mig om at blive glad og fri i krop og sjæl. Min yogaundervisning er en smeltedigel af alt, hvad jeg har lært de sidste 35 år indenfor yoga, meditation, bevidsthed, krop-psyke sammenhæng og alternativ behandling. Når du er tilstede i din krop kan du få en pause fra tankerne. For mig ER yoga mindfulness- en fantastisk og enkel vej til at gøre dig fri af begrænsende indstillinger og vaner, så du kan leve livet mere fuldt.


Min store glæde er at se, hvordan mennesker, som har måttet leve med smerter og sygdomme, får det bedre, undertiden efter blot én timetime. Det er jo helt fantastisk. Jeg har udviklet særlige programmer for stress, nervesystem, hormonel ubalance, skuldre-nakke, lyske, hofte og rygsmerter. Hos mig får du præcise instruktioner, tryghed og en afslappet stemning med plads til et grin. Jeg har flest hensyntagende hold, hvor jeg har ekstra tid til at hjælpe den enkelte med justeringer af yoga stillingerne. ALLE er velkomne. Mit ønske er at hjælpe dig til større kropsbevidsthed, og dermed kontakt til kroppens egne helbredende kræfter.

Jeg startede på min yogavej i 1984 hos Aase Kristensen, og fører som indehaver af Yoga Being hendes livsværk Kreativ Yoga videre. Siden 1996 har jeg været på årlige studieture i Indien, hvor jeg nu selv afholder Yoga og Ayurveda retreats om vinteren. Om sommeren kan du rejse på yogaferie med mig på ”yogaøen” Lesbos. 

Mail: kirsten@yogaworkshop.dk

Tlf: 3254 7651 fastnet, ikke sms

For rejser mm. se www.yogaworkshop.dk 

Anki

Sagt om Anki: ”Anki er en energisk og livsglad yogi, som med sin svenske accent fortryller dig lige fra du er trådt ind af døren og langt ud på dagen efter din 1,5 times yoga. Hun er lattermild og hendes energi flyder gavmildt ud af hende og ind i dig, der hvor du har allermest brug for den.


Anki er en dejlig kvinde med smukt rødt hår, svensk modersmål, højt humør og hun er springfuld af livsglæde. Hun ved, at livet er os givet for at det skal leves godt og det mærker man tydeligt. Måske hænger det sådan sammen, at Pippi Langstrømpe faktisk ikke var fiktion. Astrid Lindgren må have berettet om en sand ung svensk pige og nu er vi så heldige at hun arbejder hos os;-)


Kom forbi og oplev Ankis yoga: Indledende afspænding, skønne styrke- og strækøvelser for hele kroppen, som bliver fulgt op af hendes vise ord om øvelsen og kroppens funktioner. Anki ved rigtig meget om rigtig meget, og hun opsøger hele tiden ny viden, så det er ikke godt af vide, hvad hun kan berette om næste gang. Til slut runder hun af med 20 minutters afspænding for krop og sind. Her laver hun ofte en bodyscan, hvor du guides rundt i hele din krop fra top til tå eller hun tager dig med på eventyr til smukke skovsøer, varme sandstrande eller andre finurlige steder.

Yoga hos Anki er en fryd for både krop og sind!”

Malene

Tekst på vej...

Wanda

Jeg har undervist i 43 år og har stor erfaring. Udover undervisning i yoga for alle har jeg i løbet af årene undervist i yoga for blinde, hofteopererede, ryglidelser, mor og barn, astmatikere, slankeyoga, øjenlidelser og yoga for de unge. Jeg lægger stor vægt på åndedræt i øvelserne. Jeg er meget glad for at undervise.


Lotte

Er du klar til at opleve dyb ro og afspænding? Lottes undervisning og væsen er indbegrebet af mindfulness og nærvær. At være i rum med Lotte ER yoga. Ud over skolens to-årige yogalærer uddannelse har Lotte videreuddannet sig på en lang række kurser især indenfor yogaterapi. Hun er Yin yogalærer, børneyogalærer, arbejder med genoptræning i varmtvand og har specialiseret sig i yoga for stive kroppe, rygproblemer, MS og gigt.

Lottes egen vej ind i yogaen for 12 år siden var hendes egne store udfordringer med rygsøjlen, som forårsagede mange smerter, sygemeldinger og en forringet livskvalitet. Da hun oplevede, hvor stor forbedring yogaen gjorde, og at symptomerne stort set forsvandt, var valget ikke svært. Pædagog jobbet blev lagt på hylden og Lottes levevej er nu at undervise i Yoga. Vi er glade for at Lotte, ud over sit arbejde på Gigtskolen, har mulighed for at undervise hos Yoga Being en gang om ugen, mandag kl. 17.30. Hold også øje under events med Lottes kurser i Yin Yoga mm.

Lisbet

Lisbet er både yoga og qigong lærer og kombinerer yoga fra Indien og qigong fra Kina i sin undervisning

Lisbet om qigong:

Medicinsk qigong giver mig velvære fysisk og psykisk.
Jeg vil med glæde videregive denne fantastiske metode til jer.
BRUG DIN KROP – BRUG DIG  SELV – Yoga og Medicinsk Qigong
Medicinsk qigong har en dybdegående effekt på hele kroppen. 

Qi betyder åndedrag, luft, energi og livskraft. Gong betyder arbejde, aktivitet, bevægelse. Kort sagt: “Kunsten at bevæge livskraften i kroppen”
Det opnås med øvelser med naturligt åndedræt og bløde, langsomme bevægelser – enkelt og let. “Meditation i bevægelse”, og hver bevægelse har et formål.


Qigong er baseret på traditionel kinesisk medicin, der ser mennesket som helhed, og er godkendt af de kinesiske myndigheder som behandling på linje med akupunktur. Det er hjælp til selvhjælp, for træningen styrker bl.a. immunforsvaret og modvirker stress. Det er en garanteret god “pensionsopsparing”.


Uddannet fra Biyun Akademiet i Stockholm i 2012 af min kinesiske mesterlære Fan Xiulan.
Erfaring: Jeg har undervist siden 2012 og har taget yderligere kurser i de følgende år bla. i Børne Qigong


Niels

Yoga er en fantastisk ting at udsætte sin krop og sit sind for!

Hvorfor?
Du får strakt og styrket kroppens muskler; også de dybe muskler, der er vigtige for holdningen og for at forebygge smerter i bevægeapparatet. Som en vigtig “bivirkning” til de fysiske øvelser bliver nervesystemet påvirket positivt og niveauet af stress-hormon sænkes.
Du opnår alt i alt en fornemmelse af større styrke og mere energi samtidig med, at du bliver mere afspændt – i både krop og sind.

Hvad?
Jeg arbejder med en kombination af restorative yogaformer (med langsomme, dybe udstræk) og mere fysisk prægede yogaformer, med stående stillinger og øvelser i flow med vejrtrækning. Tempoet opleves af de fleste som relativt roligt, men øvelserne kan godt give sved på panden ind imellem.

Stemningen på holdet er uformel. Jeg er vant til at undervise på meget blandede hold; unge og ældre, store og små, trænede og helt uøvede. Der tages individuelle hensyn, og undervisningen tilrettelægges ud fra de behov og ønsker, der viser sig.
Undervisningen er derfor for alle, uanset udgangspunkt.


Sanne

Sanne siger: "Yoga handler for mig om at slippe tankerne fri fra alt det der skal gøres og huskes, at løsne stivhed og spændinger i kroppen og give opmærksomhed til åndedrættet. Det bedste er at mærke den frihed i krop og sind, der kan opstå, når man giver sig selv mulighed for en fast yoga praksis"

På Sannes hold er der progression undervejs og genkendelige elementer fra gang til gang, som også vil kunne laves derhjemme. Der er desuden plads til individuelle hensyn og en del af indholdet skifter løbende ligesom forløbet vil udvikle sig undervejs, alt efter hvad der viser sig at være brug for. Udgangspunktet er klassisk hathayoga med både styrke, puls, restorative elementer og afspænding. Alle kan være med og der gives alternative stillinger ved behov.

Inez

Inez fortæller:
Jeg har med stor glæde bygget ovenpå min uddannelse fra Musikvidenskab på Københavns Universitet med den 2-årige uddannelse til Hatha Yoga lærer og yogaterapeut fra Kreativ Yogaskole v/Aase Kristensen og Kirsten Slots. 

Derudover har jeg taget min musikalske yogalærer-praksis til et nyt niveau med 200 timers Yoga Alliance godkendt uddannelse til Nada Yoga Teacher ved Nada Yoga School i Rishikesh, Indien, og har netop afsluttet min uddannelse til certificeret Vokal Lydterapeut og Lydhealer hos Githa Ben-David. 

Inez har Lyd Yoga hele efteråret hver tirsdag kl. 17.00 - 18.30. Se efterårsprogrammet HER

Det er nu tredje gang Inez udbyder dette dejlige dybdegående forløb med Lyd Yoga, hvor vi fordyber os i den ældgamle Nada Yoga med yogastillinger, lyd- og lyttemeditationer, chakrasang og mantras, og kombinere det med med nyere former for gruppelydhealing og frisyngning gennem Tonen fra Himlen, Hung-Song mm. Det er fantastisk at følges ad i en gruppe henover 15 uger og opleve hvordan tilliden, trygheden og ikke mindst lyden udvikler sig. Du behøver ikke at have prøvet lyd-yoga før - alle er velkomne.

For mere info, ring til Inez på 20881423 eller læs mere på www.inezyoga.dk

 

Mette

Spørgsmål vdr tilmelding og betaling

Mette holder styr på de mange yogahold, tilmeldinger og betalinger. Du er velkommen med spørgsmål herom på enten mail yogamette@gmail.com eller mobil: 20708281