Yogarejser

Klik og læs mere:
Grækenland
Indien

Yoga- og Vandreferie på Lesbos, afrejse 27/6, 22/8, 22/8 & 5/9.

En uge med Yoga, natur, god mad og hyggeligt socialt samvær, på en af Grækenlands smukkeste og mest fredfyldte øer, pris fra 6.298,-. Du kan glæde dig til en uge i smuk og fredfyldt natur, med yoga, gode oplevelser, fællesspisninger, trygt socialt samvær og ikke mindst... rigtig god mad. Vi bor i den maleriske middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små tavernaer. Landskabet er grønt og storslået med bjerge og små bugte.

Overalt møder blikket skønhed og æstetik, og der er masser af hyggelige små familieejede restauranter holdt i den gamle græske stil. Her kan du få timerne til at gå med udsigt over havet, mens du nyder det udsøgte lokale køkken, som er berømt i hele Grækenland.
Du kan deltage i fællesspisning med andre fra gruppen, eller gå på opdagelse på egen hånd, når du har brug for at alenetid. Du dyrker yoga i en sval duftende pinjelund, hvor alt ånder fred og ro.

I 2021 kan du vælge mellem 3 forskellige uger:

Yogaferie, kombinationen Yoga- og Vandreferie: 3 dage med yoga og 2 dage med vandreture. Eller særugen d. 5-12 september, hvor der afholdes Euphoria festival i Molivos.

Priser Yogarejser i Grækenland 2021

27. juni - 4. juli. Pris 6.298,- Yogaferie
22. aug. - 29 aug. Pris 6.798,- Yogaferie
29. aug. - 5 sep. Pris: 6.998,- Yoga-og vandreferie
5. sep. - 12. sep. Pris: 6.998,- Yoga- og vandreferie

Du er indkvarteret på Hotel Sunrise, som ligger lidt udenfor Molivos med panorama udsigt over bjergene og havet. Alle priser på Hotel Sunrise er pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, kursus, fly, transfer, bagage og mad på flyet. Tillæg for enkeltværelse er 1.200,- uanset afrejsedato.

Ønsker du at bo på Nassos Guesthouse eller selv at bestille et andet hotel i Molivos, skal du kun booke flybillet og kursus hos Apollo.  Pris: Afrejse 27 juni eller 22. august: 5.298 kr. Afrejse 29. August eller 5. september: 5.798 kr.  Prisen en inkluderer kursus, fly, bagage og mad på flyet. Prisen for et værelse på Nassos er 25/30 euro pr. nat. Transfer skal bestilles separat. Giv Kirsten besked: kirsten@yogaworkshop.dk.

Du bestiller din rejse ved at skrive til Apollo Grupperejser på grupperejser@apollorejser.dk
Skriv i emnefeltet på mailen: Yogarejse med Kirsten Slots dato+2021.   

Skriv i mailen: Dit navn (mage til navn i pas), fødselsdato (ikke cpr.), adresse, mail og mobilnr., dato for afrejse og hjemrejse, ønsker du enkeltværelse på Sunrise? Ønsker du at dele værelse med en anden deltager, så skriv også navn mv. på denne. Ønsker du kun at bestille flyrejse og kursus?

Du kan også ringe på tlf. 7021 4455, hvor Helle Ulriksen eller Lars Møller vil hjælpe dig.

Yogaferie under åben himmel

Yoga undervisningen foregår fra kl. 9.00 – 12.00 /10.00 -  13.00, under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den ro og fordybelse, der er essensen i yoga. Yogaferie er velegnet både for begyndere, som vil have en introduktion til yoga og for øvede, der ønsker at komme dybere ind i yoga praksis. Du får fem dage med yoga og midt på ugen en hel fridag uden yoga undervisning.

Yoga programmet er sammensat ud fra Kirstens 35 års erfaring med yoga og alternative behandlings metoder; en god miks af Hatha, Iyengar, Yin og Mindfulness. Kirsten brænder særligt for at introducere yoga til begyndere, men du vil få meget ud af yogaferien, selvom du har mange års erfaring. Vi arbejder med fordybelse og nærvær, og det kan man blive ved med at træne. Og yoga i naturen, det er bare skønt. Yoga programmet tilrettelægges, så der tages individuelle hensyn, og du får inspiration til, hvordan du bedst kan fortsætte med yoga, når du vender hjem fra yogaferie. Læs om Kirsten her: https://www.yogaworkshop.dk/kirsten-slots

Yoga- og Vandreferie. Til fods på Lesbos

Glæd dig til en fantastisk uge med et afvekslende program med yoga, vandreture, varme kilder, hyggeligt samvær og lækker græsk mad. Kirsten Slots har afholdt yoga- og vandreture på Lesbos siden 2006. Hun kender hver en krog omkring Molivos og de hyggeligste små tavernaer langt borte fra den gængse turistrute.

Ugens program er en optimal blanding af yoga og vandring, hvor du opholder dig ude i naturen og bevæger dig på en alsidig måde. Du får to dage med vandreture og tre dage med yoga samt en fridag midt på ugen til bare at slappe af eller tage på udflugt.

For at kunne deltage på Yoga- Vandreferie skal du være i god form, sikker på benene og kunne gå 10 km på stejle stenede stier.

Vandreturene tilrettelægges, så der er pauser undervejs med tid til at fotografere, bade, samle urter og besøge små tavernaer, der ligger uden for det gængse turiststrøg. På nogle af turene kan du ”stå af” undervejs, når du har fået nok efter f.eks. 3 eller 5 km. Har du lyst til mere, kan turene forlænges til 15-18 km.

Du bor tæt ved havet

Jeg har indgået et samarbejde med Apollo Rejser i 2021, da Spies desværre ikke flyver til Lesbos i år. Det betyder at vi får en ny og god hotel mulighed: Hotel Sunrise Resort, et dejligt firestjernet hotel med skøn udsigt på toppen af bakken på vej mod de dejlige strande i Eftalou, ca.1 km. udenfor Molivos. Der er gratis transfer bus til Molivos, der er to pools og gratis jacuzi og morgenmaden består af økologiske lokalproducerede produkter. Fra Sunrise er der ca. 15 minutters gang til Pinjelunden, hvor vi dyrker yoga. Læs mere om Sunrise her:  https://www.apollorejser.dk/graekenland/lesvos/molyvos/hoteller/sunrise-resort

Vil du hellere bo lokalt inde i selve Molivos, så er det også muligt. Så skal du blot bestille fly og kursus hos Apollo og kontakte Kirsten og høre nærmere: kirsten@yogaworkshop.dk, f.eks. om det hyggelige lille pensionat Nassos Guesthouse, hvor der er terrasse med havudsigt, køkken, og værelser indrettet med hver deres personlige  præg.

Kan jeg rejse alene?

Et kæmpestort JA. Yogarejsen er tilrettelagt så der er sociale aktiviteter og fælles spisninger for alle der har lyst. Hvis det er første gang du skal tage afsted på en ferie alene, får du den aller bedste start her. Dels er mine grupper socialt indstillede, det er en del af konceptet at vi spiser sammen og danner venskaber på kryds og tværs. Dels er Molivos et sted, hvor man straks føler sig velkommen, fordi rstauranterne er familiedrevne, så du får nemt en snak med tjeneren eller ejeren, hvis du har begivet dig ud for at drikke en kop kaffe på egen hånd.
Molivos er en lille hyggelig by, og du kan ikke begive dig rundt uden at støde ind i nogen fra gruppen.

Oplevelser i Molivos

Tag ud at sejle og oplev Molivos fra hav siden. Du kan tage med på snorkel og barbecue tur eller lave en aftale med den lokale fisker Stratis som laver individuel designede ture for max 4 personer.

Til solnedgangen kan du tage op til en af de små bjergbyer Vafios eller Petri, og nyde panorama udsigten over henholdsvis Molivos og Petra. Kan du lide lam, så fås det nok ikke friskere end på restauranten oppe i bjergbyen, hvor du høre fårenes klokker i aftentimen.

I Molivos er en tur op til borgen et must. Flere aftener om ugen er der koncerter med dygtige musikere fra hele Grækenland. Måske er du heldig at løbe ind i en af Molivos spændende events. Food Festival i juli, Klassisk Musik festival i august, og Euforia Festival/Yoga Festival i september.

Der er så meget dejligt at nyde i Molivos, så hvorfor ikke tage to uger, når nu du er afsted?

dof