Yogaretreat i sommer

Yogarejser sommer 2020

Kirsten Mols Billede til forside m hvid bundkant.png

Da vores yogarejser til Lesbos desværre blev aflyst, har Kirsten fundet et helt vidunderligt sted på Djursland, hvor vi holder yogaretreat på Strandgaarden ved havet i det kuperede terræn på Helgenæs. Her får du 5 dage med masser af yoga, meditation, vandreture, udflugter og fritid til at bade og nyde den danske sommer.

Kursusperioder:
Onsdag d. 15 – søndag d. 19 juli (Få pladser tilbage)
Onsdag d. 22 – søndag d. 26 juli
Fredag d. 14. – tirsdag d. 18 august (Venteliste)

Praktisk:

Pris: 4.940 kr. incl. kost, logi, kursus (Covid-19 tilbud).
Tillæg: Eneværelse 500 kr.
Tilmelding: Betal depositum 2.000kr eller fuld kursuspris 4.940 / 5.440kr til Danske Bank Reg 3199 konto 60005311

Skriv i feltet: navn, mail og 15. juli / 22. juli / 14. august, og send en mail til kirsten@yogaworkshop.dk med dit navn, adr og tlf.

Retreatet er bygget op så du får yogaundervisning morgen og eftermiddag. Vi starter dagen med yoga, der har fokus på åndedræt, prana, og energi. Du lærer de 5 Tsa Rlung øvelser, som har en dybtgående virkning på dit fysiske og mentale velbefindende. Eftermiddags yogaen er meditativ, med lange afspændende stræk.

Afhængig af vejret skruer vi op eller ned for uden- og indendørs aktiviteter. Når vejret er godt benytter vi os af at vi bor i noget af Danmark smukkeste natur.

Selvfølgelig skal vi have meditation til lyden af havet, picnic på stranden, nyde solnedgangen og på vandretur i området.

Skulle der komme en gråvejrsdag, hygger vi os på Strandgaarden med foredrag om Ayurveda, Yoga, åndedræt, hormoner, kost, bindevæv, Indien, eller hvad der er interesse for i gruppen.

Vi følger de til tiden gældende Covid-19 retningslinier:

Vi er alle blevet vant til de nye omgangs-former uden kram og med rene hænder, og det fortsætter vi naturligvis med på retreatet. Vores kok, Anette, har helt styr på hygiejnen. Derudover kan der være krav til formen på yoga undervisningen, måltiderne mm. Du får besked om de opdaterede retningslinier en uge før retreatet starter.

Glæder mig :-)

Kærlig hilsen Kirsten 

KirstenDSC_4246.jpg

dof